Make-over

Refresh your look

Een beeld zegt meer dan duizend woorden
 
Kijk jij in de spiegel en denk je ‘Zeker niet slecht, maar mijn look kan wel een update gebruiken.’ Dan is het tijd om in actie te komen. Na een refreshdag kun je er weer vol zelfvertrouwen tegenaan.

Waarom een refreshdag?

Ik ben niet gecharmeerd van metamorfoses. Dat is me te rigoureus. Waarom zou je de elementen waar je blij van wordt – omdat ze perfect bij je persoonlijkheid passen – veranderen? Zonde! Nee, geef mij maar verfrissing. Ik zie een make-over dan ook als een opknapbeurt voor je kleding, make-up en kapsel.

Voor wie

De refreshdag is voor iedereen die toe is aan een nieuwe look. Wellicht is het worden van dertig, veertig, vijftig of zestig jaar oud een goede reden om je huidige looks eens met een kledingexpert door te nemen. Of je bent net moeder of oma geworden. Ernstig ziek geweest. Op zoek naar een nieuwe baan of een relatie. Allemaal momenten die je leven veranderen en wellicht een mooie insteek zijn om je garderobe eens te updaten.

Wat houdt het in

‘s Ochtends gaan we middels foto’s, collages en een persoonlijk gesprek jouw persoonlijke stijl ontdekken. Wat vind je goed aan je huidige garderobe en wat zou volgens jou beter kunnen? Na deze kennismaking wordt je haar gewassen, geknipt, indien gewenst gekleurd en perfect gestyled door een topkapper. De visagist maakt je op met je beste make-upkleuren. 
Vervolgens houden we even pauze zodat je kunt lunchen.
's Middags ontvang ik je in een modezaak waar alvast een rekje met kleding voor je klaarhangt. Tijdens het doorpassen ontvang je persoonlijke stijltips. Vervolgens zetten we je met je frisse nieuwe look op de foto.
 

Wat levert het je op

Ik ga je leren met de ogen van een stylist naar jezelf te kijken. Dit levert je heel veel eyeopeners op. Naast je kleding kijken we ook naar je kapsel en make-up. Alles wordt vernieuwd, maar wel zo dat het helemaal bij jouw persoonlijkheid past. Jouw persoonlijke stijl is het uitgangspunt; mode en trends zijn een hulpmiddel. Ik garandeer je dat de refreshdag zorgt voor een nieuwe blik in je spiegel. Als herinnering, of houvast ;-), ontvang je een prachtige foto (afdruk en digitaal) van jezelf.
 

Kosten

Neem vandaag nog de stap om je aan te melden. Het tarief is € 459,- incl. btw. (voor haar kleuren geldt een meertarief) De prijs is exclusief aanschaf van kleding. Je bent uiteraard niet verplicht om de kleding die je past te kopen.

Voor

Na

Van zwart naar zichtbaar

Draag je veel zwarte kleding omdat je dat lekker makkelijk vindt? Of omdat het zo goed afkleedt?
 
Op de foto's zie je Tonneke. Ze draagt graag zwart, niets mis mee natuurlijk, maar het kan meer sprankelend. Tijdens een Refresh sessie heb ik haar laten ervaren dat kleur jonger en frisser maakt. 

Make-up en kapsel maken het plaatje helemaal af. Een stralend resultaat waar ze veel complimenten over heeft gekregen.

Wil jij dit ook? Maak dan nu meteen een afspraak voor jouw make over.