Dit najaar ga jij knallen!

Dit najaar ga jij knallen!

20-10-2017
Zo lang geleden alweer? Ik schrik er van. Maanden geleden ontving je een bericht van me, terwijl er zoveel te vertellen valt!
De afgelopen periode ben ik druk geweest met een paar grote opdrachten. Daarnaast ben ik veel in modezaak Mooie Mode in Den Bosch te vinden geweest. Ik heb me dus bijzonder goed vermaakt, maar hoe gaat het met jou? Lukt het met het vinden van de juiste kleding en of uitstraling? Weet je wat de najaarstrends gaan worden? Denk je dat het bij je past?

Rood als modekleur
Ik zal er niet om heen draaien. We gaan knallen dit najaar. Ook jij gaat knallen!
Geen diepe, donkere, rustige kleuren die bij het najaar horen. Nee. Rood is de modekleur voor herfst en winter 2017. In Milaan zagen we bij de shows dat alle tinten rood goed zijn.
Er is voor iedereen een passende kleur rood: van koninklijk scharlakenrood tot winters bruinrood. Van pruimrood tot vlammend rozerood. Als je een kleuradvies hebt gehad weet je welke kleur rood het beste bij jou past (check je kleurenwaaier).
Rood is een boeiende kleur. Het is de kleur van liefde en passie, maar ook van gevaar ( stoplicht, brandweerauto). Het is de kleur van energie en leiderschap. De betekenissen die we aan rood toedichten zijn cultureel bepaald natuurlijk.

Knallen met rood
Ik voel mezelf energiek in een rode jurk. Dan kan ik doorknallen en met passie mijn werk doen. Wel jammer dat ik dan niet aan het schrijven van een nieuwsbericht toe kom ;-).
Afgelopen maand heb ik een aantal dames 'overgehaald' eens een rood kledingstuk te passen. (Wel in de juiste vorm en de juiste tint rood, passend bij hun figuur en persoonlijke kleuring natuurlijk.) Het was een succes! 
Opmerking van een dame: 'Ik had nooit gedacht dat dit me zo mooi zou staan. Hier ben ik zo ontzettend blij mee, dankjewel!'

De jurk die ik op de foto draag is van Kaffe en verkrijgbaar bij Mooie Mode.
Wil je liever, voordat je gaat shoppen, je garderobe onder de loep nemen? Boek dan NU een garderobe-check en ontvang daarbij gratis een quickscan kleuradvies of kleur-update.
Of neem nog eens een kijkje op mijn website en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. https://www.diannevannes.nl

Groet Dianne