Geen strategie is ook een strategie.

Geen strategie is ook een strategie.

02-01-2019
Reuring
2018 Het jaar van veel beweging.
Dat geldt zeker ook voor mij en mijn bedrijf. Het zit in mijn aard dat ik altijd maar weer reuring wil. Ik vind zoveel dingen leuk om te doen!
Reizen maken, hardlopen, yoga, ondernemen, binnenhuisarchitectuur, fotografie, mode, interviews afnemen om de mooiste persoonlijke verhalen te horen, vrouwen nog mooier maken, trainingen geven, en volgen natuurlijk ;-). Te veel om op te noemen!
Ik geniet van zoveel dingen dat het jaar weer voorbij is gevlogen. Het jaar ook waarin ik het 10-jarig jubileum van Dianne van Nes - Mens en Mode heb gevierd.

Geen strategie is ook een strategie
Jeetje als ik terugblik dan heb ik ongelooflijk veel verschillende dingen ondernomen in mijn bedrijf.
Niet echt focus op een richting, maar gewoon wat ik tegen kom en wat me op dat moment aanspreekt. Onder het mom van 'geen strategie is ook een strategie' vind ik mijn weg.
In 2019 heb ik al weer super leuke dingen in de planning. De afronding van de interviews van NOOS. Het werken bij Lucy Lane, de fysieke kledingboutique waar niet alleen de kleding belangrijk is. De start van een nieuwe opleiding tot Colour Coach. Het verder verdiepen in duurzaamheid en dan met name op modegebied en het maken van een inspiratie-reis door Marokko.
Dat klinkt misschien allemaal een beetje veel en ja soms denk ik is het niet makkelijker om een duidelijke strategie te hebben?
Eerlijk gezegd kan ik de hoeveelheid aan dingen die ik onderneem best goed handelen, al zeg ik het zelf ;-). En weet je hoe dat komt?

Ik verklap je mijn geheim!
Mijn geheim is mijn kledingkast. Die heb ik namelijk als houvast.
Ik weet uit ervaring, en hoor het van klanten, hoe het is om je lekker in je vel te voelen. Kleding lijkt dan misschien oppervlakkig maar niets is minder waar. Het doet ontzettend veel met jezelf en je omgeving. Dat wil niet zeggen dat je vaak en veel moet shoppen om je fijn te voelen. Absoluut niet! Daar word je niet gelukkig van. Minder is meer, geloof me.
De afgelopen maanden heb ik mijn eigen garderobe nog eens goed bekeken. Wat draag ik vaak en wat juist niet en waarom? Welke kleuren voelen op dit moment goed bij me? Hoe kan ik nieuwe combinaties maken met kleding die ik al langer heb. Heb ik aanvullingen nodig om nog meer uit mijn garderobe te halen en kan dat duurzaam? Kan ik vintage of eerlijk geproduceerde kleding vinden, waar ik lang plezier van heb? 

Opruimgoeroes hebben gelijk
Het herinrichten van je garderobe geeft je overzicht en rust in je hoofd. Opruimgoeroes roepen het al lang; met minder spullen meer kunnen doen. Hoe mooi is dat?
Alles bij elkaar genomen is dit dus mijn uitgangspunt, mijn kleding als rots in de branding. Vanuit deze basis stap ik in de wondere wereld die 2019 heet. 

Heb jij trouwens nog goede voornemens? 
Ik heb een tip. Begin met het opruimen van je kledingkast. Bepaal je stijl, je kleuren, je wensen, je doelen etc. etc. 
Je krijgt rust in huis en hoofd. Met de juiste balans 2019 in. Wil je mijn hulp? 
Een garderobe check (van twee uur) kost je 198 euro, wat je er voor terug krijgt is onbetaalbaar. 

Ik wens je een strategisch mooi jaar toe, wat dat ook moge zijn. xDianne