Ja maar, dat durf ik niet...

Ja maar, dat durf ik niet...

19-04-2016
Regelmatig bezoek ik de kapper om mijn lokken onder handen te nemen. Ik ben donker van mezelf, maar helaas komt daar sneller dan ik wil verandering in. Het grijs probeer ik onzichtbaar te maken. Dat kost me veel tijd en geld. Ik heb serieus overwogen om de natuur haar gang te laten gaan. Een grijze look is namelijk trendy en héél 2016.

Het goede voorbeeld
Als Image Professional zou ik het goede voorbeeld kunnen geven. Maar dat durf ik niet.... ten eerste ben ik bang dat het me tien jaar ouder laat lijken. Ten tweede is het zonde van de gloednieuwe foto's die net op mijn site staan. Maar last but not least is er het dreigement van mijn man Pim. Hij wil me absoluut nog niet met grijs haar zien, hij dreigt zijn snor dan te laten staan. Stel je voor, Pim met een snor! Nee, dat kan ik niet laten gebeuren. Komt het toch goed uit dat ik (nog) niet durf....

Excuses
Herkenbaar? De stap is gewoon te groot. De excuses maken dat je helemaal geen stappen onderneemt en dat is jammer. Ik heb daarom 2016 uitgeroepen tot het 'Refresh your Look' jaar. In kleine stapjes je Look updaten. Niets engs aan en nog superleuk ook.

Refresh your Look in 2016
Tonneke voor en na.

Een metamorfose is rigoureus. Dat werkt niet. In kleine stappen je huidige stijl updaten is een beter idee. Nieuw in mijn aanbod is daarom de make-over.
Ik werk in dit programma samen met experts. Een kapper, visagist en modezaak.
Inmiddels is er een try-out geweest van deze dag met acht deelneemsters. Ze waren allen enthousiast over de adviezen en de resultaten.
 
Carolien voor en na.

Enkele reacties:
► Erg leuk dat iemand anders kleding voor je uitzoekt.
► Ongelooflijk veel tips gekregen zowel van de kapster als van Dianne.
► Het complete plaatje van kapsel, make-up en kleding maakte dat ik me een echt model heb gevoeld.
► Ik had me samen met mijn vriendin opgegeven, we hebben genoten. Een echte verwendag met eye-openers.
► Normaal zie ik door de bomen het bos niet in een kledingzaak, weet niet waar te beginnen. Alles werd me aangedragen en het klopte helemaal.
► Ik heb kleding gepast die ik zelf niet gekozen zou hebben. Uiteindelijk heb ik het gekocht en heb er nu al veel plezier van, echt leuk.
 
Eva voor en na.

Deze try-out dag was in samenwerking met:
Kapster/visagist Anouk van Ixxi-hairstudio te Drunen.
Daniëlle van FotoWoow uit Elshout.
Brigitte en Theo van Mooie Mode uit 's-Hertogenbosch.

Wil je dit ook? Meld je aan contact.