Loop voorop met je witte sneakers.

Loop voorop met je witte sneakers.

04-04-2016
Je kent het vast wel. Een volle agenda met een diversiteit aan afspraken en weinig gelegenheid om je om te kleden.

Met slimme trucjes pas je je outfit in een handomdraai aan.

Na zakelijke afspraken in de stad vind ik het fijn nog even bij mijn dochter langs te gaan. Ze woont daar en dan is het leuk nog even een rondje door Den Bosch te doen. In deze mooie authentieke stad is het straatwerk veelal hobbelig. Niet erg geschikt om lang op hakken te lopen. Gelukkig heeft de sneaker zijn intrede gedaan en is alom geaccepteerd voor iedereen.

Het was wel even wennen, de sneaker onder een jurk, maar ik ben om.
Ik stop mijn hakken in de tas en houd met gemak de tred van mijn dochter bij. Met een ander jasje erbij voelt het als een hele nieuwe outfit.
De witte sneaker past perfect in het modebeeld van deze zomer. Ze zijn praktisch, zitten lekker en je kunt als het moet een sprintje trekken. Daar houd ik wel van.  

Hoe maak jij nieuwe combinaties? Heb je hulp nodig voor treffende combinaties doe dan de garderobe-check?