Refresh your look

Refresh your look

16-06-2018
 

Trots!

10 jaar geleden startte ik mijn bedrijf voor persoonlijke styling.
Er zijn veel gave dingen op mijn pad gekomen waar ik erg blij mee ben. Ik heb daarom super veel plezier in mijn werk.

Gelegenheidsteam

Het allerleukst om te doen vind ik het samenwerken met andere professionals. Weet je waarom? Omdat ik op die manier een compleet pakket kan aanbieden aan mijn klanten. Want zeg nou zelf, je allermooiste outfit is toch minder geslaagd als je een bad hair day hebt. Ook een beetje make-up kan wonderen doen en onderschat je houding niet. Bij de juiste uitstraling en je lekker in je vel voelen komt heel wat kijken. En wij, als gelegenheidsteam, kunnen je daar bij helpen, heel graag zelfs!

Jubileum aanbod

Daarom heb ik in dit jubileumjaar een prachtig aanbod voor je. Een Refresh your Look dag met professionals die hun sporen verdiend hebben. Tegen kostprijs, dus dit is je kans!

Je kunt je aanmelden voor deze jubileum dag die plaats vindt in Drunen op donderdag 27 september.

IXXI- Hairstudio

Je kapsel wordt onder handen genomen door Caroline en haar team. Alles kan: knippen, kleuren en stylen (in overleg met jouw wensen natuurlijk). De topstylisten van IXXI-hairstudio werken op nationaal en internationaal niveau. Aan creativiteit geen gebrek in deze salon, ieder jaar scoren ze hoog bij topwedstrijden. Maar jij kiest: extreem of modaal ;-), wat past het beste bij je?

Een complete visagie met alle tips en tricks die je thuis makkelijk zelf toe kunt passen. De visagisten van IXXI zijn op de hoogte van de laatste trends en werken met de beste producten. Ze laten je zien hoe je jouw sterke punten kunt onderstrepen. 

Cartouche damesmode

Cartouche, DE damesmodezaak van Maurice en Jose op het plein in Drunen, gaat het nieuwe seizoen weer flink uitpakken met mooie merken. In deze lichte en overzichtelijke winkel waar het team echt aandacht voor de klant heeft mag ik de styling voor die dag op me nemen. In de afgelopen tien jaar heb ik duizenden vrouwen mogen stylen, mag ik je verrassen in deze gastvrije ambiance? Ik heb er ontzettend veel zin in.

Streetstyle fotoshoot

Paul Engelkes neemt de fotografie op zich. Al jaren werkzaam met zijn bedrijf Desaiga in de reklame- en communicatie branche heeft hij deze dag de eer om jou te shooten. We doen dat in moderne Streetstyle. En het leuke is dat Paul een ontzettend toegankelijk persoon is, geen stress dus, jij staat er gegarandeerd ontspannen op. De mooiste foto krijg je mee en is de kers op de taart van deze speciale dag!

Hapjes, drankjes en bovenal veel gezelligheid zijn inbegrepen. Need I say more?

Aanmelden

Het tarief is € 239,- per persoon. De plaatsen zijn beperkt. Aanmelden kan via https://www.diannevannes.nl/contact