Stiekem de juiste snaar raken.

Stiekem de juiste snaar raken.

17-07-2016
'Ik wil mijn vrouw als verrassing een beleving geven voor haar verjaardag. Doe je dat ook?'
Deze vraag kreeg ik van een heer. Ik ken zijn vrouw. Ik voel me vereerd.
Ik begrijp dat het een complete verrassing gaat worden voor haar. 

'Wat zou je dan precies willen? vraag ik. Je vrouw ziet er altijd fantastisch uit. Waar denk je dat ik haar mee kan helpen?'
Hij beaamt dat zijn vrouw een plaatje is om te zien.
Meneer blijkt een goed luisteraar te zijn en geeft aan dat zijn vrouw moeite heeft met het vinden van een leuke jurk.

Door de jaren heen is haar figuur veranderd -hoe herkenbaar is dit- en dat maakt dat ze een jurk niet meer zo mooi vindt staan bij zichzelf.
'Dat is toch jammer, niet dan?' 
Ik ben het helemaal met hem eens.

Ik stel een Personal Shop Sessie voor. Dan heb ik de gelegenheid om met haar mee te kijken welke modellen op dit moment geschikt zijn voor haar.
We bekonkelen dat ik haar op haar verjaardag thuis ophaal, samen met haar dochter die ook in het complot zit.

De dame in kwestie staat perplex als ik aan de deur sta op haar verjaardag samen met haar dochter. Haar man, de gulle gever, straalt. Het kado personal-shopping valt helemaal in de smaak.
De shopsessie in winkelstad Den Bosch is een feestje!

Als kers op de taart mag ze een kledingset uit kiezen.
Het wordt een witte jurk met zwarte stippen en een bijpassend jasje. 

De jarige job is ontroerd. Wat een geslaagde ochtend! Daarnaast is ze vol bewondering over haar man die de juiste snaar heeft weten te raken. Ze is helemaal in haar nopjes ;-)

Haar reactie (die ik mag delen) :

Dianne,
Wat een verrassing op mijn verjaardag; jij met dochter Tiny voor deur. En dat door mijn man Bas georganiseerd. Een personal shopping sessie. Wat een leuk cadeau. En dan had manlief ook nog een afsluitende, gezellige lunch met dochter en kleindochters georganiseerd.
Jouw kijk op mode, op wat iemand nodig heeft, is fantastisch. Zowel qua kleur en model.Ik vond het zo moeilijk om een passende jurk te kiezen. Met jouw heldere adviezen en eerlijke mening heb je me daar overheen geholpen. Waar moet ik op letten, wat staat bij mij, welke design is geschikt en hoe kan ik toch mijn eigen stijl volgen. Het gaf me ook weer een andere kijk op mezelf. Kortom, die personal shopping sessie is voor iedereen aan te bevelen, zeer inspirerend en gezellig. 
 
Hartelijk dank, 
liefs, Krijna.