Garderobe check

Je hebt genoeg kleding, maar niets om aan te trekken.
 
Je hebt voldoende kleding, maar toch sta je vaak voor de kast met je handen in het haar. Je hebt helemaal niets om aan te trekken! Is deze situatie herkenbaar? Dan is een professionele garderobe check iets voor jou.

Waarom een garderobe check?

Iedere dag maak je een keuze welke kleding je gaat dragen. Je dag begint dus bij je kledingkast. Uit onderzoek blijkt dat wij vrouwen maar 20% van onze kleding dagelijks dragen. De andere 80% komt sporadisch aan bod. Dat kan aan allerlei factoren liggen. De volgende klinken wellicht al herkenbaar:
  • Je hebt losse items in de kast en weet niet goed hoe je die leuk kunt combineren.
  • De kleding past niet goed meer (bij je).
  • Je hebt veel van hetzelfde in je kast en zou graag eens willen horen naar welke (nieuwe) stijl je toe kunt gaan werken met de basis die je al hebt als uitgangspunt.
 
Met een garderobe check zorg ik ervoor dat je kledingkast voortaan optimaal benut wordt en dat hij alleen gevuld is met kleding die past bij jouw persoonlijke uitstraling.

Wat houdt de garderobe check in

Een garderobe consult vindt plaats bij jouw thuis. Je krijgt wat ‘huiswerk’ vooraf zodat ik in korte tijd een duidelijk overzicht hebt van je kledingstukken, schoenen en accessoires. Vooraf bepalen we samen wat jouw gewenste uitstraling is. We bekijken de inhoud en ik leer je combinaties maken met de kleding die je hebt. De items die niets (meer) voor je doen halen we eruit.  Tevens maken we een lijstje van stukken die een perfecte aanvulling zijn in je garderobe. Ik ga daarbij uit van de heersende mode en adviseer je welke trends geschikt zijn voor jou.

Resultaat

Je hebt geleerd hoe je maximaal gebruik kunt maken van je garderobe. Je weet welke items het beste bij jouw persoonlijkheid passen en hier kun je op voortborduren zodat je niet meer hoeft te twijfelen welke kleding jou laat stralen. Je hebt in dezelfde moeite een seizoensupdate voor je garderobe.

Hoeveel kost dat?

De kosten voor een garderobe check bedragen € 99,- incl. btw per uur. Garderobe checks vinden altijd individueel plaats, zodat ik je een goed persoonlijk advies kan geven en echt samen naar joúw kledingkast kan kijken.