Kleur- en make-up advies

Ben je benieuwd welke kleuren in kleding en make-up jou het meest flatteren? Of wil je ontdekken welke kleurcombinaties het beste bij je passen? Dan kan ik je helpen met een praktisch kleur- en make-upadvies. Ook wanneer je een update wilt van een eerder kleuradvies omdat je in de loop der jaren wat veranderd bent in je natuurlijke kleuring, ben je van harte welkom.

Waarom een kleur- en make-upadvies

Kleur is een belangrijk element bij de keuze van je kleding en make-up. Elk mens heeft zo zijn eigen specifieke kleuring in huid, haar en ogen. Als je je kleding- en make-upkleuren daarop afstemt, zie je er op je best uit. Daarnaast heeft kleur veel invloed op jezelf en je omgeving. Wist je dat je door kleur te dragen jeugdiger en energieker oogt?

Wat houdt een kleur- en make-upadvies in

Ik ga kijken welke ondertonen van kleding- en make-upkleuren het allermooist bij je staan. Als groen bijvoorbeeld jouw ogen mooi uit laten komen, kies je dan voor appeltjesgroen, olijfgroen of flessengroen? Met behulp van een geavanceerd computerprogramma en een techniek gebaseerd op kleurdoeken laat ik je in één oogopslag zien welke kleuren voor jou het verschil maken.
 
Na de analyse maak je je op in make-upkleuren die echt iets met je doen. Je ontvangt een week later jouw persoonlijke kleurenpalet met daarin jouw 42 beste kleuren. Met dit palet kun je direct aan de slag bij het kopen van kleding, make-up en accessoires.

Wat levert het op

In een persoonlijk consult ontdek je wat kleur met je doet. Met je persoonlijke kleurenpalet zullen miskopen voortaan tot het verleden behoren. Daarnaast leer je naast de technische aspecten van kleur ook meer over de beleving van kleur.
 
Tijdens de consulten werk ik met de make-up producten van Art of Image. Na de analyse ontvang je een persoonlijke make-uplijst met de producten die je in de webwinkel van Art of Image direct kunt bestellen.

Wat kost dat?

De kosten van een kleur- en make-upadvies bedragen € 175,- per persoon incl. btw. Dit is inclusief persoonlijk kleurenpalet. Dit consult is uitstekend geschikt om samen met een vriendin te doen.