Is de zebra zwart met wit of wit met zwart gestreept?


Wat gebeurt er als je op reis bent in een ander continent? 
In mijn geval wil ik zoveel mogelijk ontdekken. In Zuid-Afrika en Swaziland waar ik met mijn man en onze eigen 'Big Five' de afgelopen twee weken heb gebivakeerd heb ik veel nieuwe dingen gezien en gedaan.
Heerlijk vind ik dat, even weg van het vertrouwde leventje.
Slapen in hutten in een overweldigende natuur, zonder internet dus alle aandacht voor het moment zelf. Genieten van de grote wilde dieren die we gespot hebben.
Je houdt je daar met hele andere dingen bezig dan thuis. Bijvoorbeeld of een zebra zwart is en witte strepen heeft of juist andersom.
Hoe kan het toch dat de Afrikaanse vrouwen van alles op hun hoofd dragen zonder uit balans te raken. Tassen, potten, rollen kippengaas ed. Ik heb gezien dat Zulu-vrouwen op een houten kussen slapen om hun nekspieren te versterken.....bewonderingswaardig vind ik dat!
 

De heldere sterrenhemel, de pikzwarte nachten, de kleurrijke kleding. Wandelaars op de snelweg en plots overstekende dieren. De Afrikaanse taal, de heerlijke butternut, de vele insecten met hun oorverdovende lawaai. Ik heb genoten en veel inspiratie opgedaan! Ik kan vol energie weer aan de slag dit nieuwe jaar met kleding, kleur, mode en al wat daar bij hoort.
En voor als je het graag wilt weten. De zebra is zwart en krijgt later de witte strepen vanwege pigmentatie.
'A new Year, a new You' bij Dianne van Nes - Mens en Mode.
Wil je het dit jaar nu eens goed aanpakken met jouw look? Een nieuw jaar, nieuwe kansen en eindelijk ook eens een nieuwe look.
Een refresh/ make-over is dan een goed idee! Neem contact op. Krijg je liever enkele praktische tips voor je garderobe? Kom dan naar damesmodezaak Mooie Mode in het centrum van Den Bosch, Kerkstraat 71.
Ik help je daar dan graag (kosteloos advies) met het uitzoeken van nieuwe kleding.
Whats App me even als je wilt weten wanneer ik daar aan het werk ben 06-18868123.

Tot slot wens ik ook jou een jaar vol nieuwe uitdagingen toe! 
 

Wil je mijn nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier om je af te melden.