Over Dianne

Laat mij je garderobe zien en ik zeg je wie je bent.

Kleding is de rode draad in mijn leven. Als dochter van een coupeuse ontdekte ik wat er met vrouwen gebeurt als ze met een passende outfit voor de spiegel staan. Tussen de lappen, naaimachine en verdwaalde spelden zag ik het als kind aan. Het belang van kleding die mooi past bij het figuurtype is me met de paplepel ingegoten.
 
Kleding als communicatiemiddel
Later ontdekte ik dat kleding veel meer is dan mooi en prettig om te dragen. Toen ik werkzaam was als HBO-Verpleegkundige moest ik regelmatig een uniform dragen. Ik merkte toen dat de omgeving daardoor te weinig van mij als persoon zag. Op dat moment realiseerde ik me al dat kleding een belangrijk communicatiemiddel is.
 
Wie ben ik
Mijn naam is Dianne van Nes (1963). Ik ben getrouwd met Pim en moeder van vijf inmiddels volwassen kinderen. Ik ben ondernemend, sportief en heb een passie voor kleding. Op mijn veertigste verjaardag werd ik getrakteerd op een persoonlijk kledingadvies. Ik vond het een feestje dat een professional nou eens goed naar mij en mijn garderobe keek. Ze adviseerde me kleuren en stijlen die buiten mijn comfortzone lagen. Ik zag dat het klopte. Hier wilde ik alles over weten!
 
De stap om te stoppen als verpleegkundige en op een andere manier mensen te helpen was toen snel genomen. Na diverse opleidingen bij Art of Image, de Stijlstudio en Carla Mathis, allen gerenomeerde bedrijven op imageconsultancy gebied, startte ik in 2008 mijn eigen praktijk voor persoonlijke presentatie.
 
Persoonlijke aanpak
Mijn missie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Met de juiste kleding ondersteun je je persoonlijkheid en voel je je mooi en zelfverzekerd. Voor elk consult neem ik de tijd je te leren kennen. Wie ben je? Wat is voor jou belangrijk? Ik kan me makkelijk inleven, een advies op maat is wat ik garandeer.
 
Praktisch modeadvies
Ik werk al meer dan tien jaar in modezaken. Het is mijn tweede huis geworden. Ik weet precies wat waar te koop is. Uit de huidige modetrends selecteer ik kledingitems die bij jou passen. Met mijn praktische instelling blijft het niet bij een droog advies. Nee, je gaat net als bij mijn moeder ervaren hoe het is om mooi en zelfverzekerd voor de spiegel te staan.
 
Zie je het al voor je? Een garderobe op jouw lijf en leven gesneden.
Vraag nu een gratis intakegesprek aan.