Personal shopping

Ik ben ervan overtuigd dat elke vrouw iemand nodig heeft die een objectieve blik werpt op haar kledingstijl. Dat kun je natuurlijk vragen aan een goede adviseuse in een modezaak, maar je kunt het ook in één keer goed aanpakken en mij als personal shopper in de arm nemen.

Waarom een personal shopper?

Als professional weet ik precies hoe ik kleding kan vinden die past bij jouw figuur en persoonlijkheid. Ik ken de heersende mode en pik daar de elementen uit die passen bij jouw stijl. Bovendien weet ik wat waar te koop is, zodat je niet eindeloos winkel in en winkel uit hoeft zonder te slagen. Dat maakt een personal shopsessie een goede investering.

Samen shoppen

Voorafgaand aan onze shopsessie bepalen we jouw persoonlijke stijl en welke items op je verlanglijstje staan. Mocht je nog geen duidelijk beeld hebben van welke kleding bij je past, dan kan ik je daarin adviseren door middel van een persoonlijk-stijladvies of een kleur-en-make-up-advies.

Vervolgens gaan we samen op pad in winkelstad 's-Hertogenbosch. We spreken af wat voor soort winkels we gaan bezoeken, zodat we gericht kunnen shoppen. Bovendien zorg ik dat er alvast een rekje kleding klaar hangt om direct door te passen. Uiteraard bepaald je zelf of je de kleding wel of niet koopt.

Resultaat

Je garderobe krijgt snel en creatief een positieve boost. Deze ochtend of middag staat in het teken van jou en je krijgt een eerlijk, professioneel advies. Dat advies kun je niet alleen op de dag zelf inzetten, maar natuurlijk bij elke toekomstige shopsessie. Na de shopsessie geef ik je graag tips over modelabels en online shops die passen bij jouw persoonlijke stijl.

Het tarief is € 99,- per uur incl. btw.