Persoonlijk stijladvies

Weet je niet zo goed welke kleding bij jouw figuur past en waar je die kleding dan kunt vinden? Of ben je op zoek naar kleding die goed aansluit op jouw persoonlijkheid? Kom dan langs voor een persoonlijk stijladvies.

Waarom een persoonlijk stijladvies?

Iedere vrouw is uniek. Je hebt je eigen lichaamsvorm en eigen voorkeur qua kledingstijl. Dat betekent dat kleding die aansluit op jouw figuur het mooist zit en jij je het prettigst voelt in kleding die daarnaast je persoonlijkheid ondersteunt. Zo kun je met je kleding laten zien wie je bent.

Voor wie

Een persoonlijk stijladvies is nuttig als je op zoek bent naar kleding die je figuur ten goede laat komen. Het stijladvies kan onder andere antwoord geven op de volgende vragen:
  • Mijn figuur is in de loop der jaren veranderd. Hoe pas ik mijn kledingstijl hierop aan?
  • Klopt mijn gebruikelijke kledingstijl nog wel bij de vrouw die ik nu ben?
  • Past mijn kleding nog bij mijn leeftijd?
  • Waar kan ik kleding vinden die past bij mijn figuur en mijn persoonlijkheid?
 
Met een persoonlijk stijladvies zorg ik ervoor dat je voortaan weet welke kleding bij je past zodat je je garderobe hierop aan kunt passen.

Wat houdt een persoonlijk stijladvies in

Tijdens een persoonlijk stijladvies brengen we je lichaamsvormen en gezichtscontouren in kaart. We vertalen deze specifieke lichaamskenmerken naar kledingstukken, accessoires en kapsels die perfect bij je passen. Naast het ‘technisch aankleden’ bepalen we samen jouw persoonlijke stijl van dit moment. Of waar je graag naartoe wilt werken. Dit doen we door het maken van een moodboard en het verzamelen van fotomateriaal.
 
Ik leer je een garderobe te ontwikkelen die past bij jou als mens en bij de verschillende gelegenheden in je leven. Je krijgt een eerlijk advies waarmee je ook in de praktijk aan de slag kunt.

Het resultaat

Je weet vanaf nu welke modellen geschikt voor je zijn. Je kleding zit mooi en je voelt je erin thuis waardoor je je zelfverzekerd voelt. Je hebt een helder beeld van je eigen stijl en kunt op basis daarvan een perfecte persoonlijke garderobe opbouwen. Miskopen en losse items in je kast zijn verleden tijd. In plaats daarvan is je kleding makkelijk te combineren en heb je altijd iets om aan te trekken voor iedere gelegenheid! Je hoeft dus nooit meer te twijfelen over wat je aan zal doen.

Wat kost dat?

De kosten voor een persoonlijk stijladvies bedragen € 75,- incl. btw per uur. Een persoonlijk stijladvies geef ik altijd individueel zodat ik je alle aandacht kan geven en voldoende tijd heb om je praktisch te adviseren.