Zakelijk kledingadvies

In een representatieve functie is het belang van je persoonlijke presentatie heel groot. Kleding speelt daarin een belangrijke rol. Ben jij benieuwd wat jouw kledingstijl uitstraalt en of dit past bij je functie en persoonlijkheid? Dan is een zakelijk kledingadvies iets voor jou.

Waarom een zakelijk kledingadvies?

Kleding is niet alleen mooi of prettig om te dragen; kleding communiceert en zendt een boodschap uit. Daarom is het belangrijk om te weten hoe en wat je met je kleding communiceert. Een optimaal bedrijfsresultaat bereik je als je kleding zowel bij je functie als bij je persoonlijkheid past.

Voor wie is een zakelijk kledingadvies geschikt?

Het zakelijk kledingadvies is er speciaal voor de ondernemende vrouw. Je wilt graag weten hoe je ontvangen wordt door je omgeving bij bijvoorbeeld een vergadering, presentatie, netwerkevent of congres. Of je wilt je zakelijke garderobe een positieve boost geven.
 

Wat houdt een zakelijk kledingadvies in?

Je maakt kennis met de methode ‘Kleding als taal’ waarin ik je meeneem in de wereld van kleur, stijl, innerlijk en uiterlijk en de context van kleding. Jij als ondernemende vrouw krijgt alle aandacht in dit consult.
 
Tijdens het consult bespreken we drie door jou meegebrachte kledingsets. Je ontvangt praktische tips en adviezen over je eigen kleding. Daarnaast versterken we samen je persoonlijke stijl, zodat je zelfverzekerd en zichtbaar de deur uit gaat.

Het resultaat

Je voelt je thuis in je kleding, ook op je werk! De eyeopeners die je tijdens het consult krijgt, zorgen ervoor dat je je zakelijke garderobe voortaan effectief in kunt gaan zetten. En mocht je na het consult toch nog vragen hebben, dan kun je me altijd Whatsappen. Bovendien plannen we enkele weken na het consult weer een contactmoment, zodat je je advies ook écht kunt toepassen in de praktijk.

Kosten

De kosten voor een zakelijk kledingadvies bedragen € 295,- excl. btw per consult. Een zakelijk kledingadvies geef ik altijd individueel zodat ik me volledig kan richten op jou en een goed persoonlijk advies kan geven.